Eğlenceli Kodlama

Okulumuz " e Twinning Eğlenceli Kodlama Eğitimi Projesi " ne proje ortağı olarak katıldı.

Fethiye Çamköy Ortaokulunun başlattığı E-Twinning Projesine okulumuz anasınıfı öğretmeni Hatice Yılmaz proje ortağı olarak katılmıştır.

Projeye göre okulumuzdaki anaokulu öğrencilerine kodlama eğitimiyle panolar oluşturmalarını  sağlayacağız. Öğrencilerimiz belirlenen konular üzerinde oluşturacakları panolarda öğretmenlerinin vereceği talimatlarla hem eğlenecek hem de öğrenerek görselleri oluşturacaklardır. Daha sonrasında kodlamanın temellerini de öğrenerek çocuklarımıza problem çözme yöntemleriyle ilgili görevler de verilecek ve böylelikle etkinlikler oluşturmaları sağlanacaktır. Bu tür etkinlik ve faaliyetlerin projedeki tüm ortakların katılımıyla aktif çalışmaları yıl sonuna kadar devam edecektir. Belirlenen zaman dilimlerin de  Code org ve Blockly eğitimlerine katılan tüm öğrencilerimize de  Haziran ayınının ilk haftası sertifikaları verilecektir.

Mart Ayı Etkinliklerimiz:

23-03-202323-03-2023